Een wifi deurbel omdat ik steeds vaker online koop.

wifi deurbel voor postnl

Wifi deurbel voor PostNL

Ik heb een Doorsafe 6600 wifi deurbel gekocht die via wifi verbinding kan maken met het internet. Want ik bestel steeds vaker producten online en dan komen ze pakketjes afleveren maar ik ben niet altijd thuis. Online shoppen bespaart mij gewoon onwijs veel tijd. Ik kan dan 24 uur per dag winkelen. En ik hoef niet rond te lopen om naar iets opzoek te gaan. Alles is op een paar muis klikken van mij vandaan. Ik heb ook geen zin om thuis te moeten blijven omdat ik weet dat er een pakketje aan zit te komen. Wanneer de postbode nu op mijn wifi deurbel drukt, dan maakt mijn deurbel via de wifi van mijn huis verbinding met het internet. Vervolgens geeft mijn wifi deurbel een signaal door aan mijn smartphone. Via de app op mijn smartphone krijgt ik dan de oproep van mijn wifi deurbel binnen. Ik kan dan direct zien waar ik ook ben wie er op mijn deurbel drukt. Vervolgens kan ik de oproep opnemen, door de camera zien wie er aanbelt en praten met wie er op mijn wifi deurbel heeft gedrukt.

Aflevering bij de juiste buurman

Ik kan dan tegen de bezorger zeggen dat hij het pakketje bij de overburen kan afgeven want die zijn altijd thuis en daar heb ik een beter contact mee dan met die mensen hiernaast. Die mensen zouden ook echt een wifi deurbel moeten nemen. Want pakketjes die bij hen bezorgd worden daarvoor bellen ze vaak bij mij aan. En ook dat is nu opgelost want ik kan via mijn wifi deurbel altijd eerst zien via de camera wie er aanbelt voordat ik open doen. Dus als het dan een pakketje voor de buren is dan ik via de intercom functie direct laten weten dat ik dat pakketje niet aan neem. Tenzij ze ook een wifi deurbel zouden kopen, dan zal ik voor een keer een uitzondering maken want dan is het probleem daarna opgelost.wifi deurbel voor postnl