Een wifi deurbel tegen irritante collectes.

Wifi deurbel tegen collectes

Ik heb een wifi deurbel gekocht want ik krijg regelmatig irritante collectes aan de deur. Die belden dan bij mij aan op mijn deurbel maar ik kon nooit zien wie er op de deurbel drukte. Ik moest dan altijd helemaal naar de deur lopen om te kunnen zien we er voor de deur staat en op mijn deurbel loopt te drukken. Nu is dat probleem opgelost. Want ik heb een wifi deurbel Doorsafe 6600 gekocht. Een wifi deurbel werkt super. Je kan nu via internet waar je ook bent zien wie er aanbelt via een camera. Je kunt via de wifi deurbel ook praten met wie er aanbelt. Je hebt om de wifi deurbel te laten werken wel ook een smartphone nodig met een internet verbinding. Dit kan een verbinding zijn via wifi of via 3 of 4 g. Als er nu een collecte voor mijn deur staat dan krijg ik een oproep van mijn wifi deurbel op mijn smartphone. Met de doorsafe 6600 wifi deurbel zie ik dan direct op een foto wie er voor de deur staat. Ik kan dan de oproep van de wifi deurbel opnemen en door de camera kijken en ik kan praten via de intercom functie van de deurbel.

Wifi deurbel minder persoonlijk

Het is veel makkelijker om een collecte af te wimpelen als ik ze via de app op mijn smartphone kan afzeggen. Als ik nadat de bel gaat naar mijn deurloop en je staat daar persoonlijk dan voel je je toch vaak bezwaart om direct te zeggen geen interesse. Maar nu gaat dat veel makkelijker. Het is wel belangrijk dat je een goed wifi signaal hebt bij de voordeur. Maar de wifi router zit bij mij in de meterkast en die zit achter de deur waar naast ook de deurbel bevestigd is.

Ook handig tijdens vakantieswifi deurbel tegen collectes

Ook als ik op vakantie is het handig dat ik via mijn wifi deurbel nu kan zien zie er aanbelt als ik niet thuis ben. En dat geeft nog een veilig gevoel ook want de wifi deurbel maakt van iedereen die aanbelt een video opname die in de deurbel op een losse SD kaart wordt opgeslagen. Je kunt ook tijdens de oproep foto’s maken met de app. Dus als je iemand ziet die bij je aanbelt en je vertrouwd het niet dan kan je direct een foto maken en die bewaren om bijvoorbeeld aan de politie te kunnen geven.