Een wifi deurbel omdat ik graag in de tuin werk.

wifi deurbel met camera draadloos doorsafe 6000 2 new (2)

Wifi deurbel gekocht

Ik heb een wifi deurbel want ik woon een beetje landelijk en ik heb een geweldig mooie grote tuin waar ik heerlijk in kan werken. Mijn iPhone heb ik altijd bij me maar als er iemand aan de deur belt dan hoor ik dat vaak niet. Daarom heb ik nu een doorsafe 6600 wifi deurbel gekocht. Met deze wifi deurbel krijg ik zodra er iemand bij mijn voordeur aanbelt een oproep op mijn iPhone. Ik kan dan door de camera van de wifi deurbel zien wie er aanbelt. En ik kan praten met wie er aanbelt. Dit is ontzettend eenvoudig want mijn iPhone heb ik altijd opzak en nu hoor ik waar ik ook ben of er iemand aanbelt bij mijn huis.

Tweede huis in Frankrijk

Ik heb ook nog een tweede huis in Frankrijk. En daar heb ik nu ook een wifi deurbel ge├»nstalleerd. Hierdoor zie ik ook op afstand in Nederland wie er aanbelt bij mijn vakantie huisje. Als ik dan zie dat er iemand aanbelt en ik vertrouw het niet helemaal dan kan ik daar altijd even de buren waarschuwen om een kijkje te gaan nemen. Het mooie is dat de wifi deurbel een camera heeft en van iedereen die aanbelt een video maakt. Die video’s kan ik via de app terug kijken. Ik kan dan ook nog fotos maken. in Nederland is de wifi deurbel vooral handig voor pakketjes. Ik bestel steeds vaker producten online. En dan weet ik dat er een pakketje aan zit te komen. Maar binnen naast de deur zitten wachten gaat voor mij echt te ver. Ik wil lekker de tuin in kunnen. En door de wifi deurbel van doorsafe is dit nu perfect mogelijk.

Aansluiten op poortwifi deurbel met camera draadloos doorsafe 6000 2 new (2)

Ik zit er zelfs aan te denken om de poort aan te sluiten op de wifi deurbel. Via de app kan ik dan namelijk op afstand de poort open doen nadat iemand op de wifi deurbel heeft gedrukt. Ik kan dan iemand binnen laten zonder dat ik eerst helemaal naar de knop moeten lopen waar ik de poort mee kan bedienen. De doorsafe 6600 wifi deurbel werkt geweldig en ik kan hem iedereen aanraden die van tuinieren houdt!